fbpx

Izrada web stranica

Online poslovanje je nezamislivo bez dobre web stranice ili web shopa. Oni su početna i krajnja točka poslovanja u digitalnom svijetu

Izrada web stranice ili web shopa temelj su svake ozbiljne prisutnosti u online svijetu

Responzivan dizajn web stranice

Jednostavno upravljanje sadržajem

Osnovna SEO optimizacija

izrada web stranica

Web stranice koje su prilagođene Vašem poslovanju

Koristeći moderne tehnologiju i trendove, izrađujemo kvalitetne web stranice kako bi Vašem poslovanju osigurali online prisutnost u bilo koje doba dana, a web stranica je najbolji alat za osnaživanje te prisutnosti.

Više nije ni potrebno naglašavati koliko je bitno da Vaša web stranica mora odlično izgledati na svim uređajima. Smatramo da web stranica treba izgledati besprijekorno na svakom uređaju, osobito na mobilnom telefonu.

Skoro 40% web stranica koristi WordPress kao svoju bazu,. Vašu web stranicu ćemo izraditi u WordPressu kako bi Vam nakon same izrade omogućili jednostavno korištenje samim sustavom.

Uz same funkcionalnosti, Vaša web stranica mora se istaknuti i samim dizajnom, a moderan i responzivan dizajn će je također i razlikovati od Vaše konkurencije.

Vašu web stranicu nećemo izrađivati “napamet”! Zajedno ćemo proći kroz sve potrebne korake kako bi pronašli idealno rješenje za Vas. Pronaći ćemo ciljanu publiku, pronaći rješenje problema i strateški pristupiti rješavanja i izradi web stranice.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

Ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

Vaš upit je zaprimljen!

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku. Hvala na strpljenju